bug-bash
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

bash-3.20 on z/OS Unix System Services


From: Jan Thielmann
Subject: bash-3.20 on z/OS Unix System Services
Date: Thu, 21 Aug 2008 16:03:16 +0200

From: JTHIELM
To: address@hidden
Subject: bash-3.20 on z/OS Unix System Services

Configuration Information [Automatically generated, do not change]:
Machine: i370
OS: openedition
Compiler: cc
Compilation CFLAGS:  -DPROGRAM='bash' -DCONF_HOSTTYPE='i370' 
-DCONF_OSTYPE='openedition' -DCONF_MACHTYPE='i370-ibm-openedition'
-DCONF_VENDOR='ibm' -DLOCALEDIR='/u/JTHIELM/bashport/share/locale' 
-DPACKAGE='bash' -DSHELL  -DHAVE_CONFIG_H -DNO_MAIN_ENV_ARG -D_ALL_S
OURCE -I.  -I. -I./include -I./lib -I./lib/intl -I/u/JTHIELM/bash-3.2/lib/intl  
-g
uname output: OS/390 SYS1 19.00 03 2084
Machine Type: i370-ibm-openedition

Bash Version: 3.2
Patch Level: 0
Release Status: release

Description:

Hi,
after building the bash on my z/OS System I executed the test suite. The suite 
executed smoothly. When I start the bash for testing purposes after the build I 
cannot type anything, but only special characters like '.'',''!', and so on. 

I guess this problem is due to EBCDIC/ASCII conversion. Is there any 
possibility to solve the conversion problems in a normal bash installation, or 
do I have to write conversions into the code by hand?

Thanks,
Jan



-- 
GMX Kostenlose Spiele: Einfach online spielen und SpaƟ haben mit Pastry Passion!
http://games.entertainment.gmx.net/de/entertainment/games/free/puzzle/6169196




reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]