bug-serveez
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bug-serveez] prop sales slip


From: Ninon Holman
Subject: [bug-serveez] prop sales slip
Date: Thu, 12 Oct 2006 05:59:58 +0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


Veel, heel veel overleggen met collega's in Amsterdam, Zwolle en Groningen. De stemcommissies hebben geen inzicht in wat er gebeurt.
Toen ik vanavond terugkwam stond hij inderdaad weer netjes rechtop, zonder veel zichtbare schade. Een van de basisprincipes van democratische verkiezingen is immers dat ze controleerbaar verlopen, zonder dat traceerbaar is wie waarop gestemd heeft.
Destijds heb ik een ShotCode achterop mijn visitekaartje gezet en gemeten hoeveel mensen de technische drempel wisten te slechten. Ongebruikt, want ik rijd 'm alleen zakelijk.
And Happy New Year, by the way. Vind je dat risico aanvaardbaar, dan leer je ermee leven.
The alignment holds true and the ball rolls smooth off the club face. Als je zoiets in Amerika doet, kom je voorlopig niet thuis. Vandalisme door vernielzuchtig tuig. De bewegingsenergie wordt omgezet in electriciteit, waarmee het huis 's nachts wordt verlicht.
Na de break de tekst en de muziek.
Echt vlot wordt het nooit, maar dat is helemaal niet erg. De Continue Variabele Transmissie doseert de aandrijfkracht op bijzonder beschaafde wijze.
The woods feature higher lofts and lower profile for higher launch angles. Na iedere stem dient de machine een 'kassabonnetje' uit te spugen met daarop uitsluitend de dag, de lokatie en de uitgebrachte stem.
Nederlandsche Apparatenfabriek oftewel Nedap.
I bought one for my father and he has the same success with it.
The moveable tungsten and aluminum weights create customizable launch angles and ball flight options. Maar voor mij persoonlijk is de keuze voor EKc geen goede geweest. I bought one for my father and he has the same success with it. Het zijn uitstekende professionals, en ik wens hen en het bedrijf alle goeds in de komende periode van fusie en integratie.
we kunnen het risico niet nemen.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]