bug-serveez
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[bug-serveez] subsidy


From: Solomon Locke
Subject: [bug-serveez] subsidy
Date: Fri, 13 Oct 2006 23:14:28 +0400
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


De elektronische arbeidskracht kan tien gezichten herkennen en heeft genoeg gespreksstof en liedjes ingeprogrammeerd om het de wachtende klant naar de zin te maken. Packard Bell wilde niet reageren op de resultaten. Oplossingen als koppelingen met externe databestanden die regelmatig gecontroleerd worden, zien veel respondenten als een goed alternatief.
Dit is aanzienlijk hoger dan altijd gedacht werd.
Het onderzoek werd uitgevoerd door NetPanel. Overigens levert de call die jij opneemt voor een andere participant je ook onmiddellijk geld op.
En als bedrijven een klant toch aan de lijn hebben, proberen ze steeds vaker ook iets te verkopen. Het leek een logisch stap na outsourcing en insourcing.
Oplossingen als koppelingen met externe databestanden die regelmatig gecontroleerd worden, zien veel respondenten als een goed alternatief.
Zij maken de infrastructuur - het datanetwerk - gereed voor VoIP en hebben ook een helpdeskfunctie. Wat nou illegale Polen of het ontslaan van overtallige werknemers? Ons vaste net is daar in ieder geval al klaar voor.
Dat gaat ook op bij vragen over een autoverzekering, reisinformatie of energienota.
Voor een betrouwbare verbinding met bijvoorbeeld een zakenrelatie in het buitenland acht Van Zonsbeek internetbellen minder geschikt.
Service wordt zo langzamerhand iets dat je er bij moet kopen en is steeds minder vaak een onderdeel van het product.
Ook de internetbelproviders zelf lopen het risico om gehackt te worden.
Het takenpakket van dit olijke konijn wordt uitgebreid.
Zij maken van dit oude concept een snel, gemakkelijk en veilige online doorverwijzingsysteem.
CallXchange wordt ondersteund door Priority Telecom, Susa en Burgeoning. Het aansporen van deze klanten om nieuwe klanten naar zijn onderneming toe te verwijzen is de winnende manier om gekwalificeerde nieuwe klanten te krijgen. Vanuit een zogeheten callcenter beantwoorden tientallen of honderden mensen telefoontjes van klanten.
om de aan- en afwezigheid van bedrijven onbeperkt aantal medewerkers bij te houden.
Kleinere bedrijven zijn er minder makkelijk voor te porren. Het bedrijf selecteert wie er voor de beloning in aanmerking komt en onder welke criteria deze beloning wordt uitgekeerd. Driekwart van de werknemers noemt persoonlijke aandacht als belangrijkste reden om de telefoon te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld e-mail.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]