epsilon-announce
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[epsilon-announce] medal wall


From: Morgan Chaney
Subject: [epsilon-announce] medal wall
Date: Wed, 18 Oct 2006 01:47:01 +0200
User-agent: Thunderbird 0.9 (Windows/20041103)


Minstens zo belangrijk is het dat de bestaande klanten goed worden geholpen.
Uit de resultaten blijkt dat de telecom- en mediasector ver op de anderen voorloopt doordat ze deze vorm van marketing toepassen in callcenters. U blijft als enige eigenaar werken en kunt ons oproepen om u te steunen wanneer u maar wilt.
Restaurants, het strand, het vliegtuig of gewoon thuis, allen zijn geschikt om werkzaamheden uit te voeren. Ook blijkt in de praktijk dat juist de spannende en soms aantrekkelijke werkzaamheden buiten de deur worden geplaatst.
De belangrijkste oorzaak van dit matige resultaat ligt is volgens QAS dat slechts iets meer dan een kwart van deze bedrijven een bedrijfsbrede data-managementstrategie hanteert.
Er moet in elk geval meegedeeld worden op elke termijn er zal worden teruggebeld.
Ook op het gebied van real time marketing is deze sector zeer vooruitstrevend, met name via internet.
Je krijgt als ondernemer iets minder grip op je bedrijf.
Of het nu vanuit New York, Dubai of de eigen achtertuin is, ook vanaf het het vakantieadres wil de ondernemer controle uitvoeren.
Bij grotere ondernemingen en de overheid zijn leidinggevenden minder geneigd om tijdens hun vakantie aan de arbeid te gaan. U blijft als enige eigenaar werken en kunt ons oproepen om u te steunen wanneer u maar wilt. Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken.
Een voorbeeld is de juiste aanpak bij terugbellen. Informatielijnen, die normaal rechtstreeks via jou liepen, lopen nu opeens via een derde partij.
Met de komst van computers en steeds meer verfijnd bureaumateriaal, zijn de vaardigheden en de kennis van secretaresses en telefonistes ook gestegen.
U geeft ze de juist informatie per probleem en u krijgt een rapportage van de zaken die bij hen terecht komen. Ook de aanbieders, services en klanten zijn constant aan verandering onderhevig door de technologische veranderingen en kansen. Altijd handhaven zij de indruk, dat uw klant rechtstreeks met uw onderneming belt. Professioneel, zakelijk, betrokken.
Al snel werden zij benaderd door een aantal advocaten die van de dienst gebruik wilden maken. De bereikbaarheid moet trouwens continu te meten zijn.
Het callcenter kan die helpdeskservice van u overnemen.
Inmiddels zijn ze ingehaald door de telecom- en mediabranche. Vooral de uitzendbranche en de IT-sector hadden een groot aandeel in de stijging van de bruto toegevoegde waarde van de bedrijfstak.
Het geheel wordt soms iets bureaucratischer, omdat er meer formeel overleg nodig is. Doordat de klant zelf contact zoekt via een callcenter, website of bezoek aan een vestiging, leidt dit vaker tot een positief resultaat dan traditionele aanbiedingen via marketingkanalen.
De inspectie zal de huisartsen aldaar op hun verantwoordelijkheid wijzen.
Het arsenaal van callcenters is de afgelopen jaren immers enorm uitgebreid. Draagvlak vinden bij het management voor een goed telefoonbeleid is trouwens van groot belang.
Met als doel klantcontacten te optimaliseren.
Acht callcenter-oplossingen op een rij.
Acht callcenter-oplossingen op een rij. De capaciteit is dan bijna onbeperkt.
Zo haalt u rust en professionele kennis in huis.
Ook moet iemand worden aangewezen die verantwoordelijk is voor het beleid en die dus voor de directie aanspreekbaar is.
De capaciteit is dan bijna onbeperkt.
De zakelijke dienstverlening omvat onder andere de handel in onroerend goed, de IT-sector, de juridische en economische dienstverlening en uitzendbureaus.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]