epsilon-announce
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[epsilon-announce] square root timid


From: Pauline Bass
Subject: [epsilon-announce] square root timid
Date: Thu, 19 Oct 2006 20:37:59 +0200
User-agent: Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707)


De kosten voor indienststelling verschillen per operator.
The reason is simple: it has so much to offer. Een op de drie, en binnen het midden- en kleinbedrijf zelfs een op de twee managers wil tijdens de vakantie bereikbaar zijn.
Meest gehoorde klachten zijn te lange wachttijden en te veel doorverbonden worden waardoor men meerdere keren het verhaal moet vertellen. U wordt overgeplaatst naar een andere locatie.
Nu is het tijd om te knallen.
And within the palace are government offices, the Emerald.
Met een bedrijfsnummer kan het! After all, it is never really. Wereldwijd zijn er, volgens het onderzoek, meer dan elf miljoen gebruikers. com Asia for Visitors GuideSite. The terms "Delhi" and "New. " Simpele oplossingen zijn er volgens Roode wel. The Blue Ginger serves Peranakan cuisine.
Ook IVR's zijn nog altijd niet populair, meestal door een onduidelijk of onvolledig keuzemenu.
Geen gedoe met nieuwe visitekaartjes, geen nieuwe interne telefoonlijsten en nog belangrijker: de klanten weten u als vanouds te vinden! Dat zijn lagere percentages dan voorgaand jaar!
Bangkok offers visitors a long list of great, family-friendly attractions and activities.
"En niet bij de bank helemaal opnieuw beginnen.
Die perceptie is volgens de onderzoekers juist wat betreft groeps- en doorkiesnummers.
Wat tot een significant positievere houding leidt, is de beller vooraf expliciet uitleggen waarom een IVR wordt ingezet.
Bij grote bedrijven en bij de overheid is dat de helft. Naar verwachting zullen de meeste operators te zijner tijd deze dienst gaan leveren.
Meest gehoorde klachten zijn te lange wachttijden en te veel doorverbonden worden waardoor men meerdere keren het verhaal moet vertellen.
Hoewel grootschalig ingezet, zijn IVR en voicemail nog altijd weinig populair.
"Zo denk ik dat in de toekomst vaste nummers gekoppeld gaan worden aan mobiele telefoons.
Maar iemand moet toch de tent draaiende houden: u! Maar bijvoorbeeld ook voor organisaties in de gezondheidszorg, die voorheen alleen regionaal werkten, maar door fusies ineens een veel groter verzorgingsgebied hebben gekregen.
Ze blijven niet meer achter hun bureau zitten wachten tot de telefoon overgaat", verklaart Roode. It is a city of charming colonial architecture, museums and shrines, markets and old forts.
Behalve hieraan, storen bellers zich aan nog meer zaken, zo blijkt uit het verdiepingsonderzoek.
Die perceptie is volgens de onderzoekers juist wat betreft groeps- en doorkiesnummers.
And within the palace are government offices, the Emerald. Hoewel grootschalig ingezet, zijn IVR en voicemail nog altijd weinig populair.
"Wie een hypotheek aanvraagt kan beginnen op internet en zou dan online kunnen lezen wat hij mee moet nemen voor zijn afspraak bij de bank", aldus Gerrits.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]