gnotary-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Gnotary-devel] gold medalist


From: Gertrude Pearce
Subject: [Gnotary-devel] gold medalist
Date: Thu, 19 Oct 2006 08:58:30 -0500
User-agent: Thunderbird 1.5.0.4 (Windows/20060516)


"De uitgifte van deze nieuwe nummers betekent een extra stimulans van VOIP", aldus het ministerie.
De e-mail wordt bijvoorbeeld gemiddeld twee per week gecontroleerd. Een factor die ook spontaan door de respondenten als verbeterpunt wordt genoemd.
Daarnaast zijn goede alternatieven schaars. Vooral de non-profit sector is begonnen met een inhaalslag. Verder blijkt dat de relatie tussen service, klanttevredenheid, klantentrouw en winst niet altijd duidelijk is.
Tweederde van hen is tijdens de vakantie gewoon bereikbaar voor het werk. Ook zie je dat veel bedrijven niet de ambitie hebben om in technisch opzicht voorop te lopen. Verschuur: "Het ter beschikking stellen van laptops en mobiele telefoons legt een zekere morele claim op werknemers. De belangrijkste uitkomst is dat op telefonie niet alleen bespaard maar vooral ook verdiend kan worden.
De leden van dergelijke communities zijn interressant.
Onder druk van de werkgever of op eigen initiatief wordt er veelvuldig doorgewerkt tijdens de vakantie. Verder blijkt dat de relatie tussen service, klanttevredenheid, klantentrouw en winst niet altijd duidelijk is. Het veroorzaakt alleen maar wrijving en u wilt natuurlijk ook dat uw medewerkers uitgerust van vakantie terugkomen.
Spraak moet ook snel en aaneengesloten verzonden worden, anders krijg je van die hakkelende gesprekken. Zij hebben meestal al een telefooncentrale, waardoor bellen binnen het bedrijf al gratis is. Tweederde van hen is tijdens de vakantie gewoon bereikbaar voor het werk.
Zij maken de infrastructuur - het datanetwerk - gereed voor VoIP en hebben ook een helpdeskfunctie. Het onderzoek toont aan dat zowel persoonlijk bezoek als telefonisch contact de voorkeur genieten voor het maken van werkelijk contact. Spraak moet ook snel en aaneengesloten verzonden worden, anders krijg je van die hakkelende gesprekken. De tarieven zijn in principe gelijk aan die van gewone netnummers.
Een kleine zeventig deelnemers waren aanwezig.
De investeringkosten zijn vaak hoog en de VoIP-wereld is nauwelijks ingesteld op digibeten. Een programma als VoipBuster maakt wel gebruik van een gestandaardiseerd en openbaar protocol.
De tarieven zijn in principe gelijk aan die van gewone netnummers.
Als dat geen booming business kan worden? Een derde van de managers geeft aan dat de schade in dat geval oploopt tot duizenden euro's.
Het zijn slimme, zelflerende applicaties op basis van intelligente zoeksystemen. en Google proberen met vergelijkbare diensten een graantje mee te pikken. Wij nemen deze zomer graag voor uw bedrijf de telefoon aan.
Combineer dit met de informatiehonger die we kennelijk hebben en je ziet dat de grens tussen vakantie en werk langzaam maar zeker verdwijnt. De investeringkosten zijn vaak hoog en de VoIP-wereld is nauwelijks ingesteld op digibeten. Bart van Bommel van Cendris: 'Het gebruik van vaste telefonie neemt af, waardoor steeds minder basisdata kan worden geleverd. Kleinere bedrijven zijn er minder makkelijk voor te porren. Ons vaste net is daar in ieder geval al klaar voor. Ook de internetbelproviders zelf lopen het risico om gehackt te worden.
En via internet bellen naar het buitenland is leuk voor consumenten maar 'minder geschikt voor ondernemers'.
Je kunt geintjes met je vrienden of vijanden uithalen of ze de stuipen op het lijf jagen.
Daarnaast zijn goede alternatieven schaars.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]