hegemonie-devel
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Hegemonie-devel] pompous wan


From: Raphael Pena
Subject: [Hegemonie-devel] pompous wan
Date: Mon, 2 Oct 2006 15:45:08 +0100
User-agent: Thunderbird 1.5.0.7 (Windows/20060909)


In samenwerking met provincies en waterschappen worden de zwakke schakels in de waterkeringen aangepakt.
Nederland helpt mensen in ontwikkelingslanden aan schoon water, duurzame energie, medicijnen, en goed onderwijs.
Een groeiende groep kinderen heeft bovendien problemen in het gezin of in de sociale omgeving.
Het maakt niet uit of iemand zich al jaren voorbeeldig heeft gedragen.
The only problem is the entries are all extremely Flash heavy.
Zij zijn de uitdrukking van onze individuele vrijheid. Dankzij meer banen en lagere lasten hebben mensen weer meer te besteden. Als je zoiets in Amerika doet, kom je voorlopig niet thuis.
Just set it on top of the stand and it will start charging.
Samen met werkgevers en werknemers wil de regering zich ervoor inzetten om de gunstige uitgangspositie waarin ons land nu verkeert, vast te houden. Sinds Hare Majesteit zelf haar ongenoegen over de onbegrijpelijkheid van de tekst heeft uitgesproken lijken de dames en heren van de regering echter hun best te zijn gaan doen. We moeten elke melding serieus nemen.
Je vult je naam, GSM nummer en medicatierooster in en op de juiste tijden ontvang je een SMS-je. Dat geeft ons een belangrijke internationale verantwoordelijkheid. Hoe onvoorstelbaarder en onleefbaarder de situatie wordt, hoe absurder de humor. Jawel, namelijk over de inhoud.
De regering probeert, met de verkiezingen in het vooruitzicht, zoveel mogelijk te profiteren van de opleving in de economie. Vrije verkiezingen zijn van essentieel belang voor onze democratie. Sinds Hare Majesteit zelf haar ongenoegen over de onbegrijpelijkheid van de tekst heeft uitgesproken lijken de dames en heren van de regering echter hun best te zijn gaan doen. The only problem is the entries are all extremely Flash heavy.
Nederland draagt eraan bij dat meer mensen in ontwikkelingslanden de beschikking krijgen over schoon water, duurzame energie, medicijnen en goed onderwijs. Dat wil zeggen: zolang de impact klein is, ben je bereid een beperkt risico te lopen en een zeker vertrouwen te geven.
Ook worden gezinsvoogden beter toegerust voor daadwerkelijke begeleiding van jongeren. Samen met andere landen zijn wij drager van de internationale rechtsorde.


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]