hurdfr-paris
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Hurdfr-paris] angler


From: Roy Stuart
Subject: [Hurdfr-paris] angler
Date: Sat, 23 Sep 2006 18:11:50 +0200

Wij vragen u op een later tijdstip terug te bellen. Hierdoor kunnen wij u niet persoonlijk te woord staan. Contact met collegas verloopt voornamelijk via e-mail. Voorbeelden zijn thuiswerken, onderweg of bij de klant werken. Contact met collegas verloopt voornamelijk via e-mail. Bij een op de twintig telefoontjes krijgt de beller pas na tien minuten een reactie.
Wel te hopen voor hem dat hij dan ook wordt teruggebeld.
De dienstverlening gaat verder dan alleen het beantwoorden van de telefoon. Het is tot dusver de grootste outsourcingsdeal ter wereld.
Zo haalt u rust en professionele kennis in huis.
Maar daarbij gaat het te vaak mis en krijgt de klant iets anders dan hij besteld heeft.
Want de bereikbaarheid en klantgerichtheid van bedrijven daalt.
Reken daarop en zet een deel van uw inkomsten opzij om de vaste kosten op te kunnen brengen. Zo kan een zeer hechte band tussen uitbesteder en uitbestedingsbureaus ontstaan.
Nog belangrijker is dat de klant weet dat medewerkers of uzelf op vakantie zijn. Bij Delta moet de beller het langste wachten, gemiddeld tweeenhalve minuut. Postorderwinkels Wehkamp en Neckermann laten hun klanten langer in de wacht staan. En deze klaagt niet maar zoekt gewoon verder, dus bij de concurrent. Zonde van de tijd, maar ook zonde van de kansen die anders zouden blijven liggen. Zorg dat de afwezigheid van medewerkers op elkaar wordt afgestemd.
Het aantal spelers is in ontwikkeling, evenals het dienstenportfolio. Volgens het concern is het te vroeg om te zeggen of het systeem overal zal worden toegepast.
Leveranciers en klanten zijn minder bereikbaar, personeel gaat op vakantie.
Maar weinig bedrijven zijn zich hiervan bewust. Je ontwikkelt er een emotionele band mee.
De beller hoorde dan: Helaas zijn er op dit moment veel wachtenden. Deze virtuele assistente maakt het mogelijk een virtueel kantoor op afstand te runnen.
Je kunt niet anders dan iets aan je bereikbaarheid doen. Een bedrijf belooft iets aan zijn klant en maakt dat niet waar als je belt. Het laten verrichten van secretariaatsdiensten behoort tevens tot de mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij u niet persoonlijk te woord staan. Terwijl goed bereikbaar zijn eigenlijk heel envoudig is. Bij een op de vier lukt dat binnen een minuut.
Vriendelijk is ook dat de beller een bericht kan achterlaten wanneer het hem te lang duurt.

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]