libtool
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

SMSPro Kurumsal Toplu SMS Programý


From: address@hidden
Subject: SMSPro Kurumsal Toplu SMS Programý
Date: Fri, 27 May 2005 00:27:55 +0300

Kurumsal Toplu SMS Çözümlerinde Lider Program

Müşterilerilerinize, bayilerinize, çalışanlarınıza, üyelerinize, öğrencilerinize, hastalarınıza Toplu SMS göndermenin en kolay ve ekonomik yolu.

1.

Mesaj ve Müşteri Kayıtları Güvenliği

SMS Pro programı ile tüm mesaj ve müşteri kayıtlarınız kendi sisteminizde saklanır. MS Outlook ile tam entegre çalışır. Mesajlarınızı ileri tarihlerde gönderilmek üzere planlayabilirsiniz.  

2.

Kullanımı kolay, esnek ve hızlı

SMS Pro görsel zenginlik, kullanım kolaylığı, güçlü teknolojik altyapısı ile benzersizdir. Çift yönlü mesaj  ve üye grup işlemlerinizi kolay ve hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz. SMS Pro raporları ile giden/gelem mesajlarınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

3.

Ücretsiz Program ve Ekonomik Kontör Yükleme

SMS Pro programı ücretsizdir. Kontör satın alarak kullanabilirsiniz. Kontör ücretleri çok uygun fiyatlarla kredi kartı yada havale ile satın alınabilir. Yüklenen kontörler 1 yıl boyunca kullanılabilir. Yalnızca başarılı mesajlar için ücret ödersiniz.

> SMS Pro Toplu SMS Programını Hemen Yükleyin >SMS Pro Hakkında Daha Fazla Bilgi
SMS Pro Network sürümü ile kurum içi kullanıcılarınızı oluşturabilir, yetkilendirme seviyeleri belirleyebilir ve giden/gelen mesajlarınızı yönetebilirsiniz. 
Daha Fazla Bilgi ve Program Desteği için

www.intel-soft.net


reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]