windows7sins-translators
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[Windows7sins-translators] The Windows7Sins flyer translated in Romanian


From: Răzvan Sandu
Subject: [Windows7sins-translators] The Windows7Sins flyer translated in Romanian
Date: Tue, 06 Oct 2009 22:07:53 +0300
User-agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux x86_64; en-US; rv:1.9.1.1) Gecko/20090814 Fedora/3.0-2.6.b3.fc11 Lightning/1.0pre Thunderbird/3.0b3

Hello,


I'm happy to submit to this list a Romanian translation of the first Windows7Sins flyer. Could you *please* generate the Romanian version of the flyer, with the same look & fell, and put it online ?

We also have translated in Romanian the letter for the Top500 companies.

We, Romanian GNU/Linux promoters, feel that a mass anti-Windows campaign is urgently needed in Romania, given the strong position Microsoft has here (unfortunately, Eastern Europe countries are "red points" on the Free Software's world map)...

We also anticipate a huge marketing hype in October, on the ocassion of Windows 7 launch by Microsoft Romania.


Thanks a lot,
Răzvan

Here is the Romanian text of the flyer, UTF-8 (please cut & paste):

----------------------------------------------------------------------


Microsoft ÎȘI BATE JOC DE LIBERTATEA DUMNEAVOASTRĂ

Odată cu lansarea noului Windows 7, în octombrie, Microsoft vinde noul program folosind o combinație de frică și amenințări. Ei amenință ca, pe termen lung, să nu mai ofere suport pentru versiunile mai vechi de Windows. Pentru că, spre desosebire de GNU/Linux, sistemul lor este proprietar, depindeți în totalitate de Microsoft pentru a putea obține corecții ale programelor și actualizări de securitate.

Cu amenințarea de a retrage suportul, ei încearcă să vă forțeze să adoptați noua versiune a programului, chiar dacă nu aveți nevoie de ea sau dacă ea are o influență negativă asupra abilității Dvs. de a vă desfășura afacerea. În felul acesta, Microsoft abuzează din nou de poziția sa de monopol, inducând explicit dependența de un singur furnizor de programe.

Ca și planurile sale de a introduce DRM în Windows Vista, atacurile continue ale Microsoft asupra securității, intimității și libertății Dvs. nu sunt o întâmplare. Microsoft are o lungă tradiție în a manipula fabricanții de calculatoare, pentru a-i determina să instaleze produsele sale pe calculatoarele pe care le vând.

Aveți dreptul de a fi capabil să colaborați liber și deschis cu alte persoane care folosesc calculatoare. Aveți dreptul de a învăța cum funcționează programele și de a vă instrui studenții folosind aceste programe. Aveți dreptul de a fi capabil să vă angajați un programator care să vă repare programul, atunci când acesta nu mai funcționează.

Aveți dreptul de a folosi Software Liber.

windows7sins.org

Un mesaj de la Fundația pentru Software Liber, Boston, Massachussets.



----------------------------------------------------------------------





reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]