help-hurd
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

E-life: Τα πάντα για τον ψηφιακό τρόπο ζωής στην ΕΡΤ3


From: E-life : All about the Digital World
Subject: E-life: Τα πάντα για τον ψηφιακό τρόπο ζωής στην ΕΡΤ3
Date: Thu, 08 Mar 2001 01:45:57 +0200

E-LIFE

E-LIFE NewsLetter
Τα πάντα για τον ψηφιακό κόσμο από την ΕΡΤ3

Τρίτη, 6 Μαρτίου 2001

ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ
Παιχνίδια, παιχνίδια και πάλι παιχνίδια!

Ποιος από εσάς αρνείται να παίξει έστω και για λίγο ένα παιχνίδι στον υπολογιστή; Η εκπομπή e-life έχοντας γνώση ότι τα παιχνίδια σε υπολογιστές είναι ενα προσφιλές θέμα για όλους, την Τρίτη 6 Μαρτίου και σε επανάληψη το Σάββατο στις 9 του μηνός θα σας κάνει μια περιήγηση στον μαγικό κόσμο των pc games.

Γνωρίστε λοιπόν κάποιες από τις κατηγορίες παιχνιδιών που υπάρχουν και παρακολουθείστε μερικά αντιπροσωπευτικά games απο αυτές. Επίσης δείτε ποια gadgets κυκλοφορούν στην αγορά και παρακολουθείστε μια συνέντευξη με τον υπεύθυνο Multimedia της εταιρείας MLS Πληροφορικής του Κου Παναγιώτη Χριστοδουλίδη που μας εξηγεί πως φτιάχνεται ένα παιχνίδι.

Ο "ναός" των παιχνιδιών είναι αναμφισβήτητα, τα Internet Cafe. Παρακολουθείστε λοιπόν μια συνέντευξη από το μεγαλύτερο Internet cafe της Θεσσαλονίκης, το Meganet για να γνωρίστε τους λόγους για τους οποίους, όλο και παραπάνω οπαδοί συρρέουν στους συγκεκριμένους χώρους για να απολαύσουν τον καφέ τους παίζοντας στους υπολογιστές τους.

Στο θέμα του Internet σας προτείνουμε κάποιες ιστοσελίδες που παραθέτουν πληροφορίες για τα pc games παντός είδους, καθώς και sites στα οποία μπορείτε να βρείτε για να παίξετε online web games.

Και αν αυτά δεν σας αρκούν, μέσα απο ενα video παρακολουθήστε πως τα γραφικά μεταφέρουν την πραγματικότητα μέσα στα παιχνίδια. Επειδή όλοι μας κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.δείτε την εκπομπή!
Αξίζει!
TechLab
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
  • Τα επίκαιρα της εβομάδας
  • Internet Cafe MEGAnet Interview
  • MLS Πληροφορική Interview
  • Games : Age of Empires,Diablo II, Colin McRae Rally 2, Quake III Team Arena, Falcon 4.0
  • Game Review Links
  • Web Games Links
  • How FIFA Game
  • Game Gadgets
Softways Internet development
ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
  • Φτηνότερα θα κοστίζουν πλέον οι επεξεργαστές της Intel και της AMD από τα μέσα του Μαρτίου σύμφωνα με το δικτυακό περιοδικό.
    http://www.theregister.com
  • Πάνω από 410 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα πωλήθηκαν παγκοσμίως μέσα στο 2000. Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Nokia με ποσοστό 30,6% και ακολουθεί η Motorola με μερίδιο 14,6% ενώ τρίτη είναι η Ericsson με ποσοστό που φτάνει το 10%.
    http://www.nokia.com
  • Hλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο τεχνικής επεξεργασίας για την πιστοποίηση των ενδιαφερομένων ως προς το μητρώο TAXIS. Ήδη έχουν αρχισει να καταχωρούνται οι πρώτοι κωδικοί πρόσβασης.
    http://www.taxisnet.gr
  • Μεγάλη διάκριση για το www.goldengreece.com από τό International Association of Web Masters $ Designers. Το εν λόγω website κατέκτησε τό χρυσό βραβείο Golden web γιά τήν περίοδο 2001-2002.
    http://www.goldengreece.com
  • 32.000 είναι μέχρι σήμερα τα καταχωρημένα websites του ελληνικού Internet Κάθε μέρα δηλώνονται περίπου 60 νέα sites κατα μεσο ορο. Η Intel εκτιμά πως τα έσοδά της το πρώτο τρίμηνο του 2001 θα είναι χαμηλότερα κατά 15% σε σχέση με τα έσοδα του περασμένου τριμήνου.
    http://www.intel.com
  • Ιάπωνες και Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό κράμα μαγνησίου και βορίου που παρουσιάζει υπεραγωγιμότητα σε θερμοκρασίες σημαντικά υψηλότερες από οποιοδήποτε άλλο μεταλλικό κράμα. Το υλικό αυτό είναι πιθανώς κατάλληλο για την κατασκευή ιδιαίτερα γρήγορων υπολογιστών.
    http://www.bb.aoyama.ac.jp
  • Στο Web site του Time Magazine θα βρείτε απόσπασμα από την πρόσφατη δουλειά του πολυδιαφημισμένου συγγραφέα Stephen King, με τον τλιτλο Dreamcatcher.
    http://www.time.com
  • Οι πωλήσεις των επίπεδων οθονών LCDs θα παρoυσιασουν εντυπωσιακή αύξηση μέσα στα επόμενα χρόνια σύμφωνα με έρευνα της Displaysearch. Η αύξηση αυτή αναμένεται να φτάσει το 123% μέσα στο 2001, ενώ μέχρι το 2005 οι οθόνες αυτες θα αποτελούν το 22% των οθονών των επιτραπέζιων υπολογιστών.
    http://www.displaysearch.com/press/2001/022601.html
  • Η πολυσυζητημένη παιχνιδομηχανή της Microsoft Xbox θα εξοπλιστεί με τη νέα τεχνολογία HyperTransport μέσω του επεξεργαστή MCPX (Media Communications Processor) της nVidia.
    http://www.microsoft.com
SUN Microsystems
Πληροφορίες

E-LIFE:Τα πάντα για τον ψηφιακό κόσμο κάθε Τρίτη στις 21:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 12:30 από την ΕΡΤ3

Επικοινωνία

Το E-LIFE NewsLetter αποτελεί το εβδομαδιαίο δελτίο ηλεκτρονικής ενημέρωσης για την εκπομπή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη συνδρομή σας στην διεύθυνση: elife@ert3.gr
FORTHnet

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]