libtool
[Top][All Lists]
Advanced

[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Ekstrem Malzemelerin Ortak Platformu


From: www.extshop.com
Subject: Ekstrem Malzemelerin Ortak Platformu
Date: Fri, 8 Jul 2005 10:46:58 +0300

www.extshop.com


Değerli Müşterilerimiz;
 
www.extshop.com sanal mağzamız alternatif ve ekstrem ürünleri tek bir platform altında toplamak amacı ile kurulmuştur.Distribütörü olduğumuz ürünler ile satışa başladık ve birçok farklı sektörlerdeki diğer distribütörlerin desteğini alarak geniş ürün ağımıza sahip olduk.Her geçen gün ürün adedimiz ve farklı konulardaki malzemelerin sayfamıza eklenmesi devam etmektedir. Şu an sahip olduğumuz ana başlıklar; Sportif amaçlı dalış ekipmanları ve Optimist yelkenli teknesi, OKCULUK,DAĞCILIK,KIŞ KAYAK  SPORLARI, TENİS gibi diğer spor melzeme ekipmanlarını mağzamızdan temin edebilirsiniz.

7 gün 24 saat alışveriş yapabileceğiniz www.extshop.com sitemiz eğer üye olursanız hem yeni gelen ürünlerimizden hemde olabilecek kampanyalarımızdan sizi haberdar eder ve tüm sitedeki ürünlerden toplam %1 üyelik indiriminden yararlanırsınız.
 
Alışverişlerinizde havale ile ödeme seçeneğini kullanırsanız %5 havale indiriminden yararlanabilirsiniz.
 
Yüz elli (150) YTL'nin üzerindeki siparişlerinizde taşıma tarafımızdan karşılanır.Eğer sipariş bedeliniz yüzelli yeni Türk Lirası'nın altında ise Türkiye'nin her bölgesine taşıma Sekiz yeni Türk Lirası Eli Kuruş (8.50) YTL KDV dahil taşıma ücreti faturanıza otamatik olarak yansıtılır.
 
Taşıma UPS güvencesi ile yapılır.
 
Saygılarımızla
 
www.extshop.com

Bu e-mail size piMailer programı kullanılarak gönderilmiştir. piMailer by performans

reply via email to

[Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread]